KENAPA

Previous
Next

SESI PENGENALAN TRADING PERCUMA SECARA ONLINE ATAU OFFLINE

Berita baik untuk anda kerana seminar saham ini adalah percuma dan terbuka untuk semua. Disebabkan keadaan new norma akibat covid-19, kami menganjurkan sesi PENGENALAN TRADING SECARA ONLINE
Perkongsian ilmu oleh beberapa orang trader yang berpengalaman dan tips tips trading dalam seminar saham yang anda boleh gunakan bila melakukan trading

1

Seminar Percuma

Berita baik untuk anda kerana seminar saham ini adalah percuma dan terbuka untuk semua
Perkongsian ilmu oleh beberapa orang trader yang berpengalaman dan tips tips trading yang anda boleh gunakan bila melakukan trading

Jangan lepaskan peluang untuk menimba ilmu secara PERCUMA ini

2

ONLINE SEMINAR

Seminar saham kami adalah berbentuk perkongsian dari trader kepada trader. Sekiranya anda memang tiada langsung pendedahan tentang trading, jangn risau sebab segala info dan ilmu akan dikongsi bersama. Semua akan dapat manfaat dan menambah ilmu baru setiap minggu disamping merapatkan ukhwah antara kita

3

Bukan Lihat Carta

Kita bukan hanya melihat BUY N SELL sahaja, Tenaga Pengajar akan memberikan panduan tentang PENINGKATAN KERJAYA yang ada bersama team MFM Securities

4

One Family

Jika kita mahu berjaya, lihat siapa disekeliling kita. Semangat Pasukan yang hebat dari team kami. We are one FAMILY untuk memastikan anda menjadi trader yang konsisten

5

4 Quadrant Kerjaya

Didalam seminar saham Global juga anda akan didedahkan dengan 4 Quadrant Kerjaya. Anda akan mempelajari banyak ilmu-ilmu saham seperti,


Dimanakan level kita sekarang?
Kemana arah tujuan kita dalam kerjaya?
Adakah kita sudah ada pasif income?
Cukup tak dengan hanya aktif income?

Didalam seminar kami akan terangkan

6

Trading Sama-Sama

Kami bukan nak buat duit daripada anda. Anda datang ke Offline atau Online seminar secara Percuma. Kita buat duit sama sama dengan trading. Sekiranya kita boleh Jana Income dengan Trading, kenapa perlu cas mahal mahal bila buat kelas ? Fikir Fikirkan.

SAHAM GLOBAL

Apa itu Saham Global

Saham Global adalah saham antarabangsa. Saham yang dimiliki Syarikat Gergasi MultiBilionaire yang mempunyai rangkaian perniagaan luas di dunia

Pastinya kita kenal dengan nama-nama besar syarikat ini seperti Facebook, Apple, Amazon, Netflix dan Google (Alphabet), Tesla ni kan? Patuh Syariah pula tu saham-saham syarikat ini.

Macam tak percaya je kita boleh beli SAHAM GLOBAL ini,di MFM Securities kita boleh membeli SAHAM GLOBAL. BAGAIMANA?

Dalam seminar kami akan jelaskan kepada anda..

Pencapaian Kumpulan

0
Jumlah Peserta Program
0 M USD
Jumlah Deposit Dagangan
0
Peserta sehingga Julai 2021

kami ingin membantu ANDA

Siapa yang perlu hadir ke Seminar Saham Global

Anda yang baru diberhentikan kerja akibat masalah ekonomi dan pandemik Covid-19.

Anda yang sedang mencari extra income

Anda yang hendak mencipta income kedua tanpa menjejaskan kerjaya utama anda (Anda seorang kakitangan kerajaan, bekerja sendiri, berniaga, ejen unit trust, ejen takaful, ejen hartanah, pengusaha restoran)

Ingin tahu dan mahu mencuba sebagai seorang trader Saham Global.

Suri rumahtangga yang ingin membantu untuk menambah income pasangan anda.

Anda yang telah bersara dan mahu menambah ilmu dan income.

DAFTAR SEMINAR

Daftar untuk join seminar Mudahnya Saham

OUR OFFICE

Mudahnya Saham

No Telefon: 019-288 1689

Alamat Seminar: 16, Jalan Perak P15, Presint Diplomatik, 62050 Putrajaya.

Video Panduan

Sesi Live Trading

Anda perlu dapatkan video Panduan Trading & Sesi Live Trading ini.

 

Trading santai memberi ketenangan minda dan fikiran. 

Masa anda adalah untuk insan tersayang